Een zee aan klasse!

Zeeklassen

Wie herinnert zich niet zijn eerste klasuitstappen? Voor het eerst op reis zonder ouders of familie. JVC Duin en Zee maakt er een onvergetelijke ervaring van.

Na een dagje strand en zee, leerrijke activiteiten samen met onze partner Horizon Educatief en heerlijke verse maaltijden, vallen alle sloebers ongetwijfeld snel in slaap in onze nette en ruime kamers.

Onze toplocatie, ervaring en service maken van jouw zeeklassen een onvergetelijke ervaring.

Zeeklassen bij JVC Duin en Zee? Een zee aan klasse!

Image

Reserveer nu jouw zeeklassen via JVC Duin en zee

Image

Groepsvakanties

Je wilt er samen in groep een paar dagjes tussenuit? Groot gelijk! In JVC Duin en Zee neem je gewoon iedereen mee! Met 18 kamers, twee ruime zalen, een gezellige zithoek en een volledig uitgeruste keuken, is er plaats genoeg.

Zelf koken of de formule met vol pension? Aan jullie de keuze. Onze professionele keuken kijkt uit op de polyvalente zaal. Zo zit niemand apart, een gezellig groepsgevoel gegarandeerd!

Reserveer nu jouw groepsvakantie via JVC Duin en zee

Weekends

Een weekend met een groep gezinnen, familieleden, vrienden van de fanfare of sportclub op vakantie komen? Een teambuildingsweekend organiseren? Ons vakantiecentrum is de ideale uitvalsbasis.

18 kamers met douche en toilet op de kamer bieden het comfort dat jullie tijdens deze unieke weekends nodig hebben. Volpension is mogelijk vanaf 30 personen. Kook je liever jullie eigen potje zelf? Dit is mogelijk vanaf 50 personen en je kan gebruik maken van onze volledig uitgeruste keuken.

Een compleet gebouw die tot jullie beschikking staat, geeft jullie groep de absolute vrijheid tijdens deze unieke weekends. Een gezellig groepsgevoel gegarandeerd!

Image

Wees er als de pinken bij en reserveer nu jouw unieke weekend

Image

Gezinsvakanties

Gezinnen kunnen bij JVC Duin en Zee budgetvriendelijk op vakantie. Je logeert in een groene omgeving, vlakbij zee, met alle comfort die je nodig hebt. Check onze all-in formule mét activiteiten aan een heel voordelige prijs. Wij zorgen voor een dagverse, kwalitatieve keuken met lokale producten.

Wij organiseren en begeleiden jouw vakantie van A tot Z. Want iederéén verdient vakantie. Onze gezinsvakanties reserveer je via onze partner Horizon Educatief.

Reserveer nu jouw gezinsvakantie via Horizon Educatief

Kampen

Heel wat kamporganisaties weten ons al te vinden. Onze ligging aan zee is uniek, de accommodatie perfect met ruimte binnen én buiten. De mogelijkheden zijn groot: sport en avontuur, cultuur of op het strand. 

Hieronder zie je welke kamporganisaties bij ons op vakantie komen. Ook interesse om aan te sluiten? Contacteer ons gerust.

Image

Reserveer nu jouw kamp via een van onze partners

Image

volg ons

adres

Fortstraat 128
8400 Oostende

info en reservatie

Image
© 2024 JVC duin en zee
onderneming 0765.192.814
website: seamoose
JVC Duin en zee vakantie voor iedereen